Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL sfidează avertismentul lui Kelemen Hunor: 'Nu înţeleg de ce este supărat, iar dacă este supărat, o să îi treacă'

PNL

Deputatul PNL Florin Roman a declarat,marţi, după ce Klemen Hunor a afirmat că relaţia dintre UDMR şi PNL se va strica pe termen mediu şi lung, dacă legea de înfiinţare a Liceului Romano-Catolic va fi atacată la CCR,că liberalii nu au “niciun fel de înţelegere” cu UDMR şi că supărarea "o să treacă".

„Domnul Kelemen Hunor ar trebui să fie supărat pe cei cu care are înţelegeri. Are înţelegeri politice şi parlamentare cu cei din majoritatea parlamentară, cu PNL nu are niciun fel de înţelegere. Nu există niciun fel de înţelegere. Nu înţeleg de ce este supărat, iar dacă este supărat, o să îi treacă”, a declarat deputatul PNL Florin Roman, solicitat să comenteze declaraţia lui Kelemen Hunor.

Teodorovici promite SOLUŢII pentru VICTIMELE revoluţiei fiscale: Ce spune despre TĂIEREA veniturilor pentru bolnavii de cancer şi femeile însărcinate

PNL şi UDMR au avut colaborări în trecut, însă, „niciodată în timpul unui guvern liberal nu au fost dezrădăcinaci copiii români”, a adăugat deputatul PNL.

„Categoric am avut colaborări cu UDMR, PNL nu a negociat însă şi nu a discuta niciodată chestiuni atât de grave cum se întâmplă acum. Am avut o colaborare parlamentară, guvernamentală, însă niciodată în timpul unui guvern liberal nu au fost dezrădăcinaci copiii români”, a spus Roman.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră greşită atacarea de către PNL la Curtea Constituţională a deciziei de înfiinţare a Liceului Teoretic Romano-Catolic Târgu Mureş, acesta susţinând că relaţia UDMR cu PNL se va strica pe termen mediu şi lung, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Kelemen Hunor a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că nu crede că sunt elemente de neconstituţionalitate în decizia de înfiinţare a Liceului Teoretic Romano-Catolic Târgu Mureş, în condiţiile în care Constituţia asigură dreptul minorităţilor de a învăţa în limba maternă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.