Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi-a desemnat candidatul pentru primăria Vâlcea

PNL

Candidatura copreşedintelui PNL Râmnicu Vâlcea, Grigore Crăciunescu, pentru primăria municipiului reşedinţă a fost validată de Biroul Politic Judeţean al liberalilor vâlceni.

"Sunt multe de făcut, oraşul trebuie desfăcut, în sensul că în ultimii ani a existat un haos al şantierelor, al culoarelor de acces, al drumurilor de tranzit, o aglomerare care a produs foarte mult disconfort cetăţenilor din Râmicu Vâlcea. Trebuie repusă pe tapet Zona Metropolitană, având în vedere avântul economic al comunelor limitrofe, unde mai multe multinaţionale au creat adevărate parcuri industriale şi unde cu precădere forţa de muncă provine din municipiul Râmnicu Vâlcea. Trebuie stabilit clar traseul variantei de legătură a Râmnicului cu autostrada Sibiu - Piteşti, mai ales că ultimele termene înaintate se referă la anul 2021, deci trebuie să fie gata în acelaşi timp", a declarat Crăciunescu.

Acesta a repetat faptul că îşi va apăra şansele şi nu va face "non combat" cu Mircia Gutău. "Asta nu înseamnă că vom avea o campanie dusă cu acuzaţii şi mai puţin decentă. Cine mă cunoaşte ştie că sunt adeptul dialogului civilizat, de bun simţ, fără derapaje de limbaj. Îmi respect toţi adversarii din această luptă", a mai spus Crăciunescu. Omul de afaceri Grigore Crăciunescu se va confrunt în campania pentru Primăria Râmnicu Vâlcea cu social-democratul Romeo Rădulescu, independentul Mircia Gutău şi Florin Brăgău (PRU), celelalte formaţiuni neanunţându-şi deocamdată candidaţii, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.