Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL şi-a înregistrat candidaturile la alegerile parlamentare pentru diaspora

PNL

PNL a înregistrat marţi la Biroul Electoral de Circumscripţie - Diaspora candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. PNL a depus liste complete pentru Senat - doi candidaţi şi doi supleanţi - şi Camera Deputaţilor - patru candidaţi şi doi supleanţi. Lista pentru Senat este deschisă de Viorel Badea, iar la Camera Deputaţilor de Mihai Voicu.

Pentru Senat lista candidaţilor pentru diaspora ai PNL este completată de Mihai Petre Sabailă, Antonio Nyerjak - supleant şi Camelia Maria Bichiş - supleant. Pe lista de deputaţi de diaspora din partea PNL vor candida şi Alexandru Barbăroşie, Marius-Ionel Ioan, Gabriel Săvulescu, Angela Aramă - supleant, Valentin Făgărăşian - supleant. "Este un moment important pentru noi, sunt aici cu preşedintele PNL pentru diaspora, senator Viorel Badea, am depus aceste candidaturi cu un gând bun pentru milioanele de concetăţeni de-ai noştri care locuiesc în afara ţării. Suntem dedicaţi proiectelor noastre pentru diaspora, pentru creşterea reprezentării lor, pentru îmbunătăţirea vieţii lor şi asigurarea unor garanţii pentru ei. Sunt convins că vom primi încrederea lor", a declarat Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL, după depunerea candidaturilor.

La rândul său, Viorel Badea a susţinut că PNL va veni cu proiecte "extrem de interesante" în această campanie electorală. "Încercăm să sincronizăm viaţa românilor din afară cu ceea ce se întâmplă în România, încercăm să îi convingem să se implice activ în deciziile politice din România şi să facem aşa încât ei să aibă o reprezentare justă ", a completat el, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.