Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și PSD se lasă greu, iar Sarmiza Andronic face analiza: 'Toți se străduiesc și azi să-l convingă pe Cîțu să renunțe'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

PNL și PSD negociază de aproape două săptămâni pentru o coaliție guvernamentală, însă cele două partide încă nu au bătut palma. Sarmiza Andronic, analist politic, este de părere că vinovat pentru această tergiversare este nimeni altul decât președintele PNL, Florin Cîțu, care nu renunță la dorința de a fi tot el premier.

"Negocierile grele nu au fost între PNL și PSD, ci în interiorul PNL. Toți se străduiesc și azi să-l convingă pe Cîțu să renunțe, să facă un pas în spate. Și mai e o problema gravă. Situația asta se va debloca atunci când PNL se va maturiza, se va așeza la masă cu PSD și îl va privi ca pe un partener. Dar, PNL nu face asta. El încă se luptă să demonstreze că este mai tare ca PSD. Ce să vezi? Oamenii au votat și PSD a câștigat. PNL încă are probleme cu orgoliul și încă nu vede adevarul", a spus Sarmiza Andronic la Antena 3.

Citește și: Marcel Ciolacu, anunț crucial: 'Săptămâna viitoare, România va avea un guvern al României. Lumea nu mai are răbdare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.