Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Timiș a racolat un primar condamnat la închisoare

gazetadinvest.ro
Ilie Golubov si alin nica

PNL Timiș s-a lăudat în această dimineață că a înrolat un primar care a fost ales din partea Partidului Social Democrat și l-a prezentat pe Ilie Golubov, edil al comunei Remetea Mare, drept o mare valoare. Ce au uitat liberalii să spună, însă, este că acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare.

Potrivit gazetadinvest.ro în urmă cu trei săptămâni, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă să Golubov nu va mai candida pentru un dou mandat de primar din partea social-democraților și că în cursa pentru primărie va intra viceprimarul comunei, lucru cu care Ilie Golubov a fost de acord, fiind chiar prezent la respectiva conferință de presă.

Plecările masive din PNL îi determină pe liberali să înscrie în partid indivizi cu probleme

Sursa citată menționează că în încercarea de a contrabalansa trecerile masive ale primarilor liberali în barca PSD, președintele PNL Timiș, Alin Nica, se străduiește din răsputeri să riposteze și ajunge să înscrie în partid oameni cu probelme serioase.

Ilie Golubov, actualul primar din Remetea Mare, a fost condamnat de către Curtea de Apel Timișoara la 8 luni de închisoare, iar măsura privativă de libertate a fost suspendată după ce Golubov a făcut un acord de recunoaștere a faptei: fals intelectual în formă continuată.

Aceste înrolări ale unor oameni cu probleme cu legea sunt serioase lovituri de imagine pentru PNL Timiș, dar Alin Nica pare să nu le dea importanță fiind concentrat doar pe numărul de primari, nu și pe rezultatele acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.