Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL va analiza impactul imaginii partidului generat de cazul Varujan Vosganian

varujan vosganian

Partidul Naţional Liberal va analiza, astăzi, modul în care a fost afectată imaginea formaţiunii în cazul senatorului Varujan Vosganian. La solicitarea conducerii liberalilor, acesta şi-a anunţat demisia din partid, după ce senatorii au respins cererea DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale a fostului ministru al economiei, în dosarul Romgaz-Interagro.

Partidul Naţional Liberal regretă votul acordat joia trecută de plenul Senatului în cazul ridicării imunităţii senatorului Varujan Vosganian şi subliniază, într-un comunicat, că decizia formaţiunii este una clară şi anume de a se vota pentru încuviinţarea rapidă a oricărei solicitări venite din partea parchetelor.

După votul din Senat, Varujan Vosganian şi-a anunţat, pe blogul personal, demisia din noul PNL, ca răspuns la solicitarea conducerii partidului. Co-preşedintele liberal, Alina Gorghiu, a arătat, apoi, că gestul era unul aşteptat, dar care nu rezolvă decât parţial prejudiciul de imagine adus partidului. Ea a precizat, pe pagina sa de Facebook, că va participa, astăzi, la şedinţa grupului parlamentar al senatorilor liberali, pentru a se asigura că nu se vor mai repeta astfel de "accidente".

Între timp, Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat şi face verificări privind averea senatorului Varujan Vosganian, suspectând că există sume de bani pe care acesta nu le-ar fi declarat. Ca răspuns la aceste verificări, fostul ministru al economiei a arătat, pe blogul personal, că tot ce are se regăseşte în declaraţiile de avere, pe care le depune de 10 ani, nefiind niciodată semnalată vreo problemă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.