Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Vom continua, indiferent de amenințările lansate de către Liviu Dragnea

PNL

PNL anunță că nu renunță la demersurile privind modificarea legii alegerilor locale, în ciuda amenințărilor lansate de liderul PSD Liviu Dragnea.

”Alegerea primarilor de către o majoritate a cetățenilor care participă la vot, și nu de către o minoritate patronată de PSD, este o importantă șansă a schimbării pe care o tot cere societatea în ultimele luni. Observăm că PSD-ul manifestă o frică teribilă față de noțiunea de vot democratic și dreptul majorității de a decide la urne. Acesta este motivul pentru care reacționează violent la solicitarea PNL, ca prin intermediul instanței, Curtea  Constituțională să analizeze posibilitatea alegerii primarilor în două tururi la scrutinul din iunie 2016. Solicitarea social-democraților adresată Guvernului de a revoca HG-ul prin care este stabilită data alegerilor locale, fundamentată pur formal, dar nu și juridic, este doar o încercare disperată a lui Liviu Dragnea de a împiedica demersul PNL. Acțiunea declanșată de Partidul Național Liberal este absolut legală și folosită și cu alte ocazii”, anunță purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe.

Liberalii îl mai acuză pe Dragnea că derapează de la normele democratice.

”Amenințările lansate, însă, de Liviu Dragnea rămân fără ecou din partea noastră, iar  eticheta de ”grup infracțional” a fost  folosită, credem noi, dintr-o disperare politicianistă justificată doar de desele derapaje de la normele democratice ale domnului Dragnea din ultima perioadă”, mai completează Stroe.

Citește și PSD îl amenință pe Cioloș cu închisoarea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.