Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pogba iși ironizeză contestatarii, după câștigarea Cupei Mondiale

Paul Pogba

Franţa a detronat-o pe Germania şi este noua campioană mondială, după ce s-a impus în finala Cupei Mondiale de la Moscova, disputată împotriva surprizei turneului, Croaţia. Formaţia lui Deschamps nu a avut probleme, şi a triumfat cu scorul de 4-2, informează mediafax.

Paul Pogba a avut o prestaţie excelentă, reuşind să marcheze primul său gol la Cupa Mondială chiar în finală. La finalul partidei, cu medalia de campion la gât, mijlocaşul lui Manchester United a răbufnit, având şi un mesaj pentru contestatarii săi: ”Unde sunteţi acum?”.

Roy Keane, analist sportiv la o televiziune britanică pe parcursul Campionatului Mondial, i-a iertat toate momentele cu care Pogba a reuşit să fie în centrul atenţiei, şi spune că acesta merită să aibă momentul lui. Francezul este celebru pentru tunsorile sale şi pentru dansurile de după victorii sau goluri. :”Acum poate face orice naiba doreşte cu părul lui. Nu mă mai deranjează nici dansul, merită să aibă momentul lui acum, să fie în centrul atenţiei”, au fost cuvintele lui Keane.

Pe parcursul Campionatului Mondial, Franţa a trecut de grupa C cu 7 puncte, iar în fazele eliminatorii, le-a trimis acasă pe rând pe Argentina, Uruguay şi Belgia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.