Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poker online: Trucuri pentru a juca, câștiga și fi un expert

poker

De câțiva ani, jocul online a devenit din ce în ce mai popular. Dintre diferitele tipuri de joc online din lume, pokerul online este, fără îndoială, cel care atrage persoanele de sex masculin.

Să stai la o masă rotundă, cu jetoane alături, chiar și virtual, sugerează putere și eleganță. Mulți vor să aibă parte de așa ceva.

În plus, există, de asemenea, șansa de a câștiga sume mari de bani. Acest lucru face pokerul și mai atractiv. Mulți oameni visează la o schimbare radicală a vieții lor. Dacă ceea ce vă doriți este să câștigați o sumă mare de bani jucând poker online, trebuie să aveți în vedere o serie de factori care pot face diferența dintre un succes răsunător și un eșec răsunător. Iată câteva sfaturi despre cum puteți juca poker online.

Alegeți un nivel adecvat

Primul lucru de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă sunteți începători, este să alegeți un nivel adecvat. Dacă sunteți începători într-ale pokerului, vă recomandăm să începeți să jucați gratuit. Nu este indicat să începeți în forță și să rămâneți la urmă. Este mai bine să fiți cei mai buni la un nivel relativ simplu decât să pierdeți la nivelurile cele mai grele.

Jucați bine mâinile

În acest sens, este important, de asemenea, să știți cum să vă jucați bine mâinile. Jucătorii începători tind să joace fiecare mână, ceea ce reprezintă o greșeală. Pe de o parte, fiind noi, este imposibil ca toate mâinile jucate să se încheie cu succes. Pe de altă parte, jucătorii cu experiență nu joacă, de obicei, toate mâinile, așadar, dacă procedați astfel veți demonstra că sunteți începători, iar acest lucru va fi în defavoarea voastră.

Chiar dacă ceilalți jucători nu vă vor vedea fața, vor ști că nu sunteți o amenințare. Prin urmare, nu pariați pe fiecare mână și reflectați cu atenție atunci când o faceți, profitând întotdeauna de ocaziile când jucați în ultimele poziții, pentru a vedea stilul de joc al fiecărui adversar, cu intenția de a deduce un model în modul său de joc.

Efectuați calcule matematice de bază și complexe

Trebuie să acordați atenție metodelor matematice. Pokerul, ca și șahul, este un sport mental în care matematica joacă un rol esențial. Efectuarea de calcule matematice, de bază și complexe, vă va permite să vedeți cât de des puteți câștiga o mână pe baza datelor din jocul propriu-zis. Aici intervine abilitatea voastră strategică, vitală în practicarea pokerului.

 

 

Utilizați parole puternice pe toate site-urile

Pentru a juca poker online într-un mod sigur, unul dintre lucrurile de care trebuie să țineți cont mereu sunt parolele pe care le utilizați și cât de puternice sunt acestea. Într-o lume din ce în ce mai virtuală, unde o mare parte a vieții este petrecută navigând pe internet sau interacționând cu aplicații online, conturile online sunt din ce în ce mai utilizate pentru toate tipurile de activități, de la cele mai banale, cum ar fi un cont de e-mail sau înregistrarea pe un forum, efectuarea de tranzacții bancare online sau cumpărarea de pe internet.

Stâlpul de bază al oricărei tranzacții pe internet care implică bani este securitatea, fără aceasta am fi ținte ușoare pentru viruși sau hackeri care pot sparge parolele și fura, prin urmare, banii. Jocurile de noroc online nu reprezintă o excepție și bazându-se pe o anumită securitate oferă jucătorilor siguranță.

Parolele voastre nu trebuie să includă niciodată numele, prenumele sau data nașterii. Ele trebuie să conțină cel puțin 12 elemente, dintre care trebuie să includeți numere și litere, atât litere mari, cât și litere mici, precum și simboluri precum "#% €" ori de câte ori pagina vă permite să faceți acest lucru. Încercați să nu repetați parola pe toate site-urile unde aveți cont și încercați să nu aibă nume vizibile și logice.

Fiți atenți la cărțile de pe masă

Este esențial să învățați să studiați cărțile care sunt pe masă. Studiați-le cel puțin 10 secunde pentru a înțelege posibilele combinații pe care le puteți face. Când sunteți siguri că ați studiat toate posibilitățile, puteți acționa.

Profitați de faptul că nu sunteți "văzuți"

Jucând online aveți un avantaj. Ceilalți jucători nu pot deduce plecând de la limbajul non-verbal dacă sunteți nervoși, încrezători, supărați sau dacă jucați la cacealma.

Deși este adevărat că adversarii voștri nu vă văd fața, jocul vostru vă reflectă starea ta de spirit și asta se observă la nivel virtual. Prin urmare, este foarte important să vă stăpâniți emoțiile și să aveți o atitudine stabilă pe tot parcursul jocului. Există multe persoane care susțin că un bun jucător de poker online ar trebui să fie agresiv și să riște, în timp ce mulți alții optează pentru o atitudine mai conservatoare și mai reflexivă.

Nu există o atitudine corectă sau greșită, deși un termen intermediar între ambele ar fi situația ideală. Testați, jucați și experimentați până când găsiți maniera care vă convine cel mai bine, profitând de avantajele oferite de 888 jokuri de poker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.