Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română DEZMINTE speculațiile: Șeful Poliției Rutiere nu este cercetat pentru că politicieni din PSD au rămas fără permis

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Poliția Română susține că cercetarea directorului Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., Florentin Brăcea, și faptul că unor persoane importante din PSD (ultimul pe listă este Claudiu Manda) le-a fost luat permisul nu are „nicio legătură cu cercetarea prealabilă”. Vă reamintim că în ultimul timp mai mulți reprezentanți PSD au rămas fără permisul auto: Claudiu Manda, Darius Vâlcov, Marius-Constantin Budăi.

Citește și: Scene HALUCIANANTE la ÎCCJ: Procurorul de la PÎCCJ, de partea inculpatei Laura Codruţa Kovesi

„Referitor la informațiile apărute în mass-media cu privire la asocierea între cercetarea prealabilă a directorului Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R. și mai multe situații înregistrate în ultima perioadă, când unor persoane publice le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, facem următoarele precizări:

Verificările față de chestorul de poliție Florentin Brăcea au debutat la începutul lunii august 2018, iar, începând cu data de 6 noiembrie 2018, s-a declanșat cercetarea prealabilă față de ofițer, întrucât, deși a participat la Comisia Economică pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (la sesiunile 69 - 72 ale Grupului de lucru pentru siguranță rutieră), unde a fost aprobat amendamentul propus de Regatul Belgiei cu privire la posibilitatea folosirii numerelor de înmatriculare alcătuite numai din combinații de litere, ulterior, în luna iulie 2018, a solicitat să i se comunice în ce bază legală circula în România un vehicul care avea tocmai astfel de numere.

Pe cale de consecință, situațiile înregistrate în ultima perioadă, când unor persoane publice le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, nu au nicio legătură cu cercetarea prealabilă în derulare a chestorului de poliție Florentin Brăcea”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Citește și: Dan Barna, AVERTISMENT TĂIOS pentru Viorica Dăncilă: 'Să nu semneze OUG pentru Dragnea. Ar scoate România din UE' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.