Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat IAMA în șoferi: Mii de amenzi și sute de infracțiuni constatate de oamenii legi într-o SINGURĂ zi

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Poliţiştii au intervenit, duminică, la peste 2.700 de evenimente, fiind aplicate peste 6.700 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, s-a constatat 670 de infracţiuni.

Peste 7.500 de poliţişti au acţionat, în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.800 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 275 de aparate radar, anunță News.ro.

Citește și: Abia acum s-a aflat! La cine a ajuns 'Perla Coroanei' Regelui Mihai

În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 2.728 de evenimente, dintre care 2.206 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 670 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 129 de persoane bănuite. Faţă de 13 persoane au fost dispuse măsuri preventive. De asemenea, au fost identificate 9 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut.
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 6.731 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 2.262.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 15.000 de lei.

Citește și: Mărturie șocantă a bătrânului lovit în Piața Victoriei: 'Am să-mi cumpăr un aruncător de flăcări'! Dezvăluiri despre agresorul său

În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere, au fost reţinute 363 de permise de conducere şi au fost retrase 94 de certificate de înmatriculare auto.

Reamintim tuturor cetăţenilor că Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.