Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au găsit un tânăr de 20 de ani care nu a avut niciodată acte: explicație HALUCINANTĂ a mamei

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițiștii de la Postul Transporturi Feroviare din Focșani au descoperit, în cadrul unei acțiuni de rutină, un tânăr de 20 de ani care nu a avut acte niciodată, explicația mamei sale fiind că nu a avut timp să ajungă la Oficiul de Stare Civilă.

Citește și: Moțiunea de cenzură, runda 2 de negocieri. Ludovic Orban: I-am înțeles pe Pro România. Nu o să așteptăm până la calendele grecești

Descoperirea a fost făcută zilele trecute în timp ce polițiștii de la Transporturi desfășurau o acțiune în gările și trenurile din județul Vrancea, informează Mediafax.

În Gara Focșani, agenții au vrut să legitimzeze un tânăr, dar au aflat că acesta nu are acte. Ulterior, polițiștii au aflat de la mama tânărului, care are aproximativ 20 de ani, din Buzău, că respectivul nu a avut acte niciodată.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Focșani au depistat în Stația CFR Focșani un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din județul Buzău. În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice. Din discuțiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naștere și până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a nașterii la Oficiul de Stare Civilă”, a anunțat IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse judiciare, femeia le-a spus anchetatorilor că nu a solicitat acte de naștere și de identitate pentru copilul său deoarece nu a avut timp să ajungă la Oficiul de Stare Civilă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru punerea în legalitate a tânărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.