Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii îi cercetează pe patru adolescenți, după ce au spart aproape douăzeci de mașini; prejudiciul se ridică la peste 5700 de lei

houstonchronicle.com
extradare catuse

Patru adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost prinşi de poliţiştii din Vrancea după ce au spart aproape 20 de autoturisme. În cazul unuia dintre minori, de 14 ani din Tulcea, s-a luat deja măsura reţinerii, iar vineri va fi prezent instanţei cu propune de arestare preventivă, relatează News.ro.

Potrivit IPJ Vrancea, cei patru minori, de 14 şi 15 ani, se deplasau pe străzile din municipiul Focşani, iar unul dintre aceştia, în vârstă de 14 ani, din judeţul Tulcea, prin forţarea butucului portierei, pătrundea în interiorul maşinilor, de unde fura diverse bunuri.

În acest timp, ceilalţi minori supravegheau zona şi-l atenţionau pe cel care se afla în autoturism.

În acest fel, cei patru copii au spart cel puţin 18 maşini, majoritatea taxiuri. Ulterior, bunurile sustrase ar fi fost împărţite între ei, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea şi două pe raza municipiului Focşani, toţi cei patru fiind identidicaţi.

Citește și: OPERAȚIUNE FULGER a DIICOT - Traficanți de cannabis și cocaină, PRINȘI în flagrant chiar în vamă!

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, faţă minorul de 14 ani, din judeţul Tulcea s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.