Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția e pe urmele lui Radu Mazăre: Ultima mutare a oamenilor legii față de politicianul fugit în Madagascar

mazareCostumat

UPDATE ”La data de 10 ianuarie a.c , in jurul orei 16.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a primit sentinta Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la emiterea mandatului de arestare preventivă în lipsă pe numele inculpatului Radu Ștefan Mazăre. Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost dispuse acele măsuri pentru punerea în executare a respectivul mandat.”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO. Se infirmă faptul că Mazăre a fost dat în urmărire internațională, el fiind căutat, deocamdată, la nivel naționl. Situație ciudată, din moment ce fostul edil a informat că cere azil politic în Madagascar.

Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, după ce mandatul emis miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a ajuns la Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit unor surse judiciare.

ÎCCJ a admis miercuri cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre, după ce acesta a încălcat termenii controlului judiciar şi a plecat în Madagascar, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire de proporții a Gabrielei Cristea! Din acest motiv nu s-a ÎNTORS la Kanal D

DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre, în cadrul unui proces în care fostul edil este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese, în care mai sunt inculpaţi fostul deputat Eduard Martin şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky.

Pe 30 decembrie 2017, IGPR a anunţat că Radu Mazăre, care se afla sub control judiciar, nu s-a prezentat la Poliţia din Constanţa pentru semnarea graficului de prezenţă, fostul edil informându-l pe ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

Citește și: Un fost șef ANAF anunță „POTOPUL”! Circa 1,5 milioane de români vor avea de suferit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.