Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poli Iaşi transformă Centrul de Copii şi Juniori în Academie, ccordonator fiind numit Nucu Antohi

fotbal tv

Clubul Politehnica Iaşi continuă să se reorganizeze din mers, iar Centrul de Copii şi Juniori va fi transformat într-o academie. De acest sector se va ocupa prof. Nucu Antohi, care a fost numit astăzi coordonator al sectorului juvenil din Copou, anunță MEDIAFAX.

"Aşa cum am spus-o de multe ori în ultima perioadă, ne dorim să dăm un restart acestui club, iar Centrul de Copii şi Juniori se va transforma într-o academie. Misiunea lui Nucu Antohi va fi aceea de a reforma sectorul juvenil din cadrul clubului pentru a deveni un centru regional de selecţie, pregătire şi formare a generaţiilor care să aducă performanţe sportive Iaşiului", a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Nucu Antohi are un CV impresionant, el fiind implicat, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte fotbalistice la nivelul copiilor şi juniorilor atât în ţară cât şi peste ocean, în Statele Unite ale Americii, informează clubul din Copou.

Până în octombrie 2016, Nucu Antohi a fost lector în cadrul Univesităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi deţine Licenţa de antrenor UEFA A. În urmă cu mai mulţi ani, Antohi a activat la clubul privat Noua Generaţie, unde i-a descoperit pe Clement Pălimaru, Paul Tincu şi Mihai Pintilii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.