Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul Marian Godină, INTERZIS pe Facebook. Ce postări i-au blocat contul

facebook.com
Marian Godina

Marian Godină nu mai poate posta pe Facebook şi l-a rugat pe Lucian Mîndruţă să anunţe acest lucru. Godină ar fi fost raportat pentru două postări mai vechi.

Poliţistul Marian Godină este urmărit pe Facebook de aproape 90.000 de persoane, iar de regulă este foarte activ în mediul online. Totuşi, el nu a mai avut nicio postare în ultimele trei zile, spre surprinderea fanilor săi. Lucian Mîndruţă a scris pe pagina lui Godină că fost rugat de acesta să anunţe că este blocat pe Facebook şi că nu mai poate posta.

Vezi și: Premierul Benjamin Netanyahu: 'Apreciez prietenia președintelui Iohannis, sper că România își va muta ambasada la Ierusalim'/ INTERVIU VIDEO

„Marian Godina m-a rugat sa le scriu tuturor prietenilor si celor care il urmaresc ca e blocat. Nu poate posta, nu poate raspunde la mesaje, dar le vede. A fost probabil raportat, el spune ca pentru o postare mai veche de doua luni (ceva cu un epitet pentru un dealer de droguri) si inca una mai recenta, cu o strangere de fonduri pentru o mama bolnava. Dati vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian! Dragos Stanca, se poate face ceva?”, este mesajul lui Mîndruţă.

În apărarea lui Godină a sărit și un alt polițist celebru, Traian Berbeceanu.

„#în_atenția_lui_țucănberg

Marian a fost "raportat" de binevoitori pentru simplul fapt că a ales să-și exprime indignarea cu privire la "modificarile" codurilor, pentru aceea că "și-a permis" să explice vizitatorilor paginii lui, care sunt pericolele ascunse în spatele acestor modificări. Polițistul a fost raportat și blocat temporar, pentru ca și-a expus punctul de vedere! Suntem aici și suntem mulți, Marian! Nu pot ei să raporteze, cât putem noi să postăm!”, scrie Berbeceanu.

Vezi și: ATENȚIE! Cinci simptome comune care îți arată că ai putea avea un deficit grav de seleniu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.