Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția A AMENDAT PNL şi ADN pentru neridicarea corturilor de strângere de semnături la expirarea abonamentelor

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru, a precizat, miercuri, că PNL şi ADN sunt cele două formaţiuni politice amendate pentru neridicarea corturilor pentru strângerea de semnături de pe domeniul public, la expirarea abonamentelor, anunță AGERPRES.

Conform sursei citate, amenda legală pentru încălcarea Hotărârii de Consiliu Local care reglementează situaţia corturilor amplasate în precampanie este cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei.

Poliţia Locală Braşov a anunţat iniţial, miercuri, că a aplicat sancţiuni contravenţionale pentru partidele care nu şi-au demontat corturile de strângeri de semnături, în contextul în care Lucian Pătraşcu, lider al organizaţiei municipale a PSD Braşov şi candidat la un mandat în forul local, a criticat decizia Primăriei de a nu mai prelungi autorizaţiile pentru amplasarea acestor corturi.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

"Abonamentele de ocupare a domeniului public pentru corturile de strângere de semnături au expirat de astăzi (miercuri - n.r.). Deoarece au fost constatate situaţii în care nu toate 'adăposturile' au fost demontate şi ridicate din zonele unde au fost amplasate, s-au aplicat sancţiuni contravenţionale. Aşadar, facem un apel către cei care, în continuare, ocupă domeniul public al Municipiului Braşov, fără să deţină acest drept, să procedeze de îndată la eliberarea acestuia", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Braşov, Lucian Pătraşcu, a criticat, într-un comunicat de presă, decizia Primăriei Braşov de a nu mai prelungi autorizaţiile de amplasare a corturilor de campanie ale PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.