Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a deschis un DOSAR PENAL după ce George Simion a intrat în Primăria Timișoara

Facebook
Politia Locala sector 5

Inspectoralul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţă, vineri, că a deschis dosar penal, după ce un grup de membri şi simpatizanţi ai AUR, alături de liderul partidului, George Simion, au pătruns în sediul Primăriei Timişoara scandând lozinci şi cerând audienţă la primarul Dominic Fritz. Edilul a cerut tragerea la răspundere a celor care au pătruns în sediul instituţiei, informează News.ro.

Vezi și: Jandarmeria Română scrie AMENZI după ce George Simion și membrii AUR AU CĂLCAT Primăria Timișoarei

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, anunţă reprezentanţii IPJ Timiş.

”Cu privire la incidentul care a avut loc în incinta Primăriei municipiului Timişoara, vă comunicăm ca poliţiştii timişoreni s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentra stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor”, transmite IPJ Timiş.

Vezi și: VIDEO - Momentul în care George Simion intră în Primăria Timișoara: 'Venim să-l trezim puțin pe domnul Fritz!'

Zeci de membrii şi simpatizanţi AUR, în frunte cu George Simion, au intrat în sediul Primăriei Timişoara şi au scandat sloganuri precum ”Herr Fritz, nu uita, Timişoara nu-i a ta”, ”Ruşine să vă fie” sau ”Să vină afară”.

Vezi și: Dominic Fritz a EXPLODAT după descinderea lui Simion: O bandă adusă cu autocarul! E inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impasibile

Primarul Dominic Fritz a reacţionat în urma incidentului şi a declarat că nu îl intimidează aceste violenţe anti-democratice.

George Simion, liderul AUR, se află în judeţul Timiş cu o caravană. Acesta are în program mai multe întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai partidului său în mai multe localităţi din judeţ, în zilele următoare. Sâmbătă, la ora 10.00 are programată o conferinţă de presă.

Liderul AUR George Simion a descins, astăzi, în Primăria Timișoara. Alături de zeci de protestatari și membri de partid, George Simion a intrat în Primăria Timișoara, deși nefiind vaccinat în mod normal nu ar fi trebuit să aibă acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.