Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care George Simion intră în Primăria Timișoara: 'Venim să-l trezim puțin pe domnul Fritz!'

simion george

George Simion, copreședintele AUR, a mers vineri la Timișoara pentru a discuta cu primarul Dominic Fritz. Simion a încercat să intre în instituție pe poarta din față, dar era închis. Politicianul a încercat la altă ușă, iar în cele din urmă a găsit o cale de acces în instituție.

Vezi și: Jandarmeria Română scrie AMENZI după ce George Simion și membrii AUR AU CĂLCAT Primăria Timișoarei

„Au închis primăria. Acum au închis și ușa din spate, pentru că n-avem voie. S-au baricadat înăuntru. Uite, mai e o intrare și pe acolo. Hai să încercăm! Venim să-l trezim puțin pe domnul Fritz.

De ce n-ați vrut să ne dați voie? - îl întreabă Simion pe un paznic. Ați deschis acum, da? Mulțumim. Îl căutăm pe domnul primar, ne ducem până la el.

Acesta este modul în care administrația Fritz se poartă cu cetățenii și cu cei care au avut morți și urmași la Revoluție. Haideți să mergem că a văzut toată țara.

Am dat peste un pupil al domnului Klaus Iohannis, el fiind PNL a venit să-l facă ampanie domnului Fritz, parașutat aici la Timișoara din Germania fără viză permanentă de domiciliu. Omul ăsta ocupă ilegal funcția de primar și trebuie să știe toată țara acest lucru”, a spus George Simion, în filmarea făcută publică.

„Ce a spus domnul Fritz este o minciună sfruntată, oamenii ăia nu au fost aduşi cu autocarul, nu avem nicio legătură cu Noua Dreaptă, care avea protest la o oră jumătate după. Încearcă să facă ce făcea Iliescu, cu bande de legionari şi aşa mai departe, ştiţi discursul lui Ion Iliescu şi îl auzim acum la Fritz şi la Iohannis”, a comentat George Simion acuzaţiile aduse de primarul Timişoarei.

„Noi am intrat în Primăria Timişoarei fără să vină un poliţist local sau o autoritate să ne întrebe ceva, nici de certificat, nici ce vrem. De abia la etajul 1 a venit un om care nu s-a recomandat şi aflăm din postarea domnului Fritz că ar fi managerul oraşului, şi am cerut ceea ce voiam de la început, o audienţă pentru Ioan Bânciu, a cărei soţie a fost ucisă de dictatura lui Ceauşescu, care de o lună şi jumătate nu este primit în audienţă, nici de primari sau de un viceprimar. Asta am cerut, nu s-a comis nicio violenţă”, a mai spus Simion.

Vezi și: Dominic Fritz a EXPLODAT după descinderea lui Simion: O bandă adusă cu autocarul! E inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impasibile

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a transmis, vineri, într-un comunicat, că o bandă de membri şi simpatizanţi AUR, în frunte cu George Simion, aduşi la Timişoara cu autocarul, împreună cu organizaţia Noua Dreaptă din Mehedinţi, au pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, prin forţă fizică. Primarul acuză Jandarmeria şi Poliţia Locală că ”au asistat impotente la acest act violent” şi anunţă că a declanşat o anchetă la Poliţia Locală, pentru a afla de ce forţele de ordine au permis acţiunea de azi.

Vezi și: George Simion a DESCINS în Primăria Timișoara: Fritz e PLECAT la Novi Sad, cu toate că e contact al unui infectat cu COVID 19

Liderul AUR George Simion a descins, astăzi, în Primăria Timișoara. Alături de zeci de protestatari și membri de partid, George Simion a intrat în Primăria Timișoara, deși nefiind vaccinat în mod normal nu ar fi trebuit să aibă acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.