Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și DIICOT au făcut PRĂPĂD - ZECI de descinderi la traficanții de droguri: MARFA confiscată

mascati perchezitii diicot

Polițiștii au confiscat peste o jumătate de kilogram de canabil, 222 de grame de substanțe psihoactive, laptopuri, telefoane, bani și un pistol airsoft de la suspecți de trafic de droguri din Cluj și Hunedoara, în urma perchezițiilor domiciliare.

„La data de 23 iulie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T - S.T. Cluj-Napoca, au efectuat 39 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Hunedoara, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Din activitățile investigative derulate au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi procurat, comercializat, oferit și deținut pentru consum propriu substanțe psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 525 de grame de cannabis, 222 de grame de substanțe psihoactive, 5 laptop-uri, 29 de telefoane mobile și 6.484 de lei. De asemenea, au fost descoperite 7 cântare electronice, un pistol airsoft și instrumente pentru consumul drogurilor”, anunță IGPR.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Euro SE VINDE cu de 4.87 de lei pe piața interbancară

Potrivit sursei citate, dintre cele 39 de percheziții domiciliare, 37 au fost efectuate în municipiul Cluj-Napoca și comunele Florești, Chinteni și Baciu.

„Din activitățile investigative derulate au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi procurat, comercializat, oferit și deținut pentru consum propriu substanțe psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 525 de grame de cannabis, 222 de grame de substanțe psihoactive, 5 laptop-uri, 29 de telefoane mobile și 6.484 de lei. De asemenea, au fost descoperite 7 cântare electronice, un pistol airsoft și instrumente pentru consumul drogurilor”, mai transmite Poliția Română.

IGPR precizează că au fost puse în executare 16 mandate de aducere, iar 30 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru a fi audiate.

„În aceeași cauză, anterior, au fost capturate 3 kg. de substanțe psihoactive. În urma probatoriului administrat, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore”, menționează Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.