Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia a reţinut autorul agresiunii din derby-ul Sevillei

huffingtonpost.co.za
catuse

Poliţia spaniolă a arestat marţi un individ suspectat că a aruncat bara de PVC care l-a atins pe jucătorul Joan Jordan (Sevilla FC) în meciul cu Betis Sevilla, disputat sâmbătă în Cupa Spaniei la fotbal, transmite L'Equipe, relatează Agerpres.

În meciul de sâmbătă, la scorul de 1-1, mijlocaşul Joan Jordan a fost atins la cap de o bară de PVC aruncată din tribună, chiar sub ochii arbitrului, care a decis întreruperea meciului timp de mai multe minute, înainte de a suspenda partida din optimile Cupei Spaniei. Jocul a fost reluat duminică şi Betis s-a impus în final cu 2-1, prin golul lui Sergio Canales (76), pe stadionul Benito Villamarin, fără spectatori, din cauza incidentelor din ajun.

Conform ziarului Marca, suspectul reţinut de poliţie este un bărbat de 29 de ani care a fost pus sub acuzare pentru delictele de tulburare a ordinii publice şi vătămare corporală, înainte de a fi eliberat.

Joan Jordan a primit îngrijiri pe gazon, dar s-a putut ridica fără probleme şi nu părea lovit prea rău. El nu a jucat duminică, deoarece într-un raport, menţionat de Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), se preciza că el trebui să rămână sub observaţie 24 de ore.

Mijlocaşul a fost transportat la spital, ca măsură de precauţie, şi a fost diagnosticat cu un traumatism cranian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.