Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Brașov a întocmit al patrulea dosar penal pentru nerespectarea carantinei și izolării

medpagetoday.com
justitie masca

Poliţiştii braşoveni au întocmit, joi, cel de-al patrulea dosar penal pentru "zădărnicirea combaterii bolilor" din această săptămână şi au dat alte aproape 300 de amenzi, în cadrul controalelor efectuate privind respectarea măsurilor de izolare/carantinare respectiv nerespectarea normelor de protecţie individuală, informează Agerpres.

Conform unui comunicat remis de IPJ Braşov, poliţiştii braşoveni au verificat 125 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă şi, alături de poliţiştii locali, au legitimat peste 1.950 de persoane, au verificat 175 mijloace de transport persoane şi aproximativ 300 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 290 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 32.500 lei.

De asemenea, poliţiştii au verificat aproximativ 2.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "zădărnicirea combaterii bolilor", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, a menţionat sursa citată.

Citește și: Vladimir Putin: 'Omenirea se confruntă cu pierderea reperelor și valorilor morale'

Alte două dosare penale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare au fost întocmite în urma controalelor de miercuri şi al treilea, joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.