Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin: 'Omenirea se confruntă cu pierderea reperelor și valorilor morale'

vladimir putin

Președintele Rusiei susține că omenirea se confruntă cu pierderea reperelor. Pandemia COVID-19 a dovedit că răspunsul la provocările statului vine în prim plan în vremuri de criză. Și tocmai în astfel de situații se manifestă competența sa, a spus Vladimir Putin, relatează Izvestia.ru.

Potrivit liderului rus, lumea modernă necesită coordonarea eforturilor tuturor participanților la relațiile internaționale, aceasta fiind singura modalitate de a da un răspuns provocărilor globale.

În același timp, Putin a insistat asupra importanței controlului armelor, respectului suveranității, cooperării în securitatea cibernetică și soluționării conflictelor regionale.

Citește și: Vladimir Putin, șocat că în era tehnologiei pandemia a lovit atât de puternic: 'O persoană poate rămâne fără apărare!'

„Omenirea a atins un nivel tehnologic și socio-economic foarte ridicat - și în același timp se confruntă cu o pierdere, eroziune a valorilor morale, pierderea liniilor directoare și un sens al sensului existenței, dacă vreți, a unei misiuni umane pe planeta Pământ”, a spus Vladimir Putin.

Citește șI: Papa Francisc militează pentru homosexuali! Cere o lege specială: 'Au dreptul să facă parte dintr-o familie'

„O astfel de criză nu este rezolvată prin negocieri diplomatice sau chiar prin convocarea unei mari conferințe internaționale. Necesită o reevaluare a priorităților și o regândire a obiectivelor. Și trebuie să începeți cu voi înșivă - cu fiecare persoană, comunitate, stat și numai atunci luptați pentru ordinea mondială. Pandemia de coronavirus experimentată anul acesta ar putea servi drept punct de plecare pentru o astfel de transformare”, a spus Putin.

Potrivit acestuia, lupta împotriva COVID-19 a arătat că doar un stat capabil poate acționa eficient într-o situație de criză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.