Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Capitalei: Reţinuţi pentru furt calificat şi conducere fără permis

Politia Romana

Doi bărbaţi în vârstă de 22, respectiv 36 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni, fiind cercetaţi penal într-un dosar de furt calificat şi conducere fără permis, a unui autovehicul, pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, transmis luni AGERPRES, cei doi au fost depistaţi în trafic, imobilizaţi şi conduşi la audieri, după ce, pe 22 februarie, un bărbat a sesizat că i-a fost furată maşina parcată la o adresă din Sectorul 3.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie au depistat în trafic, în aceeaşi zi, autoturismul în cauză, acesta fiind condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în maşină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Din cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani ar fi sustras maşina în jurul orei 09,30, folosind cheia adevărată care se afla în contact, apoi ar fi condus fără a poseda permis de conducere. Ulterior, în aceeaşi zi, acesta ar fi încredinţat-o tânărului de 22 de ani, deşi cunoştea că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, moment în care a fost depistat în trafic, de către poliţişti", precizează sursa citată.

Ulterior, faţă de bărbatul bănuit de furt calificat, în vârstă de 36 de ani, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de complicele său, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autohevicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.