Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Capitalei: Un cetăţean străin - identificat ca principal suspect într-un caz de omor şi incendiere

facebook.com
politia

Un cetăţean străin a fost identificat ca suspect în cazul uciderii unei femei din sectorul 6 şi incendierii locuinţei acesteia, a anunţat, duminică, Poliţia Capitalei.

"În urma activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în cauza privind omorul şi incendierea din noaptea de 7/8 septembrie din sectorul 6, a fost identificat un bărbat, principal suspect în cauză. (...) Bărbatul are 32 de ani şi este cetăţean străin", se precizează într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, suspectul va fi condus pentru audieri la Poliţia Capitalei.

Poliţiştii şi procurorii au început, sâmbătă, o anchetă în cazul unei femei de 44 de ani, găsită moartă într-o locuinţă cuprinsă de incendiu, în sectorul 6 al Capitalei, victima prezentând leziuni la nivelul capului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost sesizat, prin apel 112, un incendiu la un imobil situat în sectorul 6.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi poliţişti ai Secţiei 21, în interiorul locuinţei fiind găsit cadavrul femeii de 44 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.

În vederea stabilirii contextului în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.