Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia de Frontieră Giurgiu a indisponibilizat bunuri în valoare de 1,5 milioane de lei, susceptibile a fi contrafăcute

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit aproximativ 11.000 articole textile, încălţăminte, parfumuri şi marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute, pe care trei cetăţeni turci au încercat să le introducă ilegal în ţară. Valoarea bunurilor este estimată la 1,5 milioane de lei, potrivit news.ro.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit în trei autocare, în compartimentele destinate bagajelor, cantitatea totală de 11.802 articole textile, încălţăminte, parfumuri şi marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să comercializeze bunurile, nu deţineau documente de provenienţă pentru acestea şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 1.573.450 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.