Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Poliția a descins la concertul manelistului Tzanca Uraganu: amenzi de 32.000 de lei pentru mai multe nereguli (surse)

concert

La data de 22 iunie, poliţiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2 și polițiști din cadrul Secției 8, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Poliției Locale Sector 2 și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, au acționat la o adresă din sectorul 2, unde a avut loc un concert. Cel care ar fi avut concert la adresa la care au descins oamenii legi ar fi fost nimeni altul decât celebrul manelist Tzanca Uraganul, potrivit unor surse.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că operatorul economic, care a pus la dispoziție spațiul pentru organizarea evenimentului, avea activitatea suspendată din luna mai a.c., acesta desfășurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pentru încălcarea OUG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață, pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru încălcarea HG nr. 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 323/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 3.710 lei, precum și la prelungirea suspendării activității operatorului economic.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, transmite Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.