Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Chicago a explicat de ce actorul Jussie Smollett şi-a înscenat atacul rasist

vox
Jussie Smollett

Reprezentanţi ai poliţiei din Chicago au declarat joi că actorul Jussie Smollett a pus la cale un atac, pe 29 ianuarie, pentru că era „nemulţumit de salariul” pe care îl primea de la 20th Century Fox Television pentru rolul din serialul „Empire”, potrivit Variety, relatează News.ro.

Citește și: Un scriitor îl cheamă pe președintele american la o dezbatere ADEVĂRATĂ despre zid: 'Sunt sigur că te descurci cu un singur scriitor. Anunţă-mă'

Într-o conferinţă de presă, un reprezentant al poliţiei a spus că joi dimineaţă Smollett s-a predat, fiind acuzat că a depus declaraţii false. Actorul va fi pus oficial sub acuzare în după amiaza zilei de joi.

„A pictat acest oraş pe care cu toţii îi iubim într-o notă negativă”, a spus el. „Să pui la cale o infracţiune motivată de ură de această natură este, pur şi simplu, mârşav”.

Reprezentanţii lui Smollett nu au comentat.

Smollett este acuzat că a plătit doi fraţi, Olabinjo şi Abimbola Osundairo, să îl atace fizic şi să strige injurii rasiste şi homofobe în noaptea de 29 spre 30 ianuarie.

Cei doi fraţi au fost reţinuţi pe 13 februarie, iar după două zile de interogatorii, au mărturisit că au fost plătiţi de Smollett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.