Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Londra caută un grup de bărbați care au o pasiune bizară și brutală: incendierea vulpilor

iStock
vulpe

Poliția britanică este în căutarea unui grup de bărbați care au torturat în mod repetat vulpi - inclusiv dându-le foc în estul Londrei. Un grup de salvare a animalelor a sunat la poliție la sfârșitul lunii trecute pentru că o vulpe a fost incendiată într-o zonă împădurită din apropierea Kestrel Avenue și Linton Gardens, scrie Fox News.

Un rezident a raportat că a fost trezit în jurul orei 1 dimineața de sunetele a ceea ce credea că este cineva care țipă. Acesta a văzut un grup de bărbați care turnau combustibil peste o vulpe și îi dădeau foc cu o brichetă, a declarat poliția.

Anchetatorii au stabilit că grupul de bărbați merge în mod regulat în zonă la primele ore ale dimineții și că anterior au capturat și torturat vulpi. Poliția a declarat că grupul a aprins focuri pentru a scoate vulpile din vizuini și au pus câinii lor pe ele.

"Sunt cu adevărat șocat și dezgustat de aceste incidente îngrozitoare și crude și fac apel la oricine are informații să se prezinte pentru a-i putea prinde pe cei responsabili și pentru a preveni ca alte vulpi să nu fie rănite", a declarat detectivul James Mahoney.

Mahoney i-a îndemnat pe locuitorii din împrejurimi să verifice înregistrările de la sonerie, camere de bord sau camere de supraveghere "în cazul în care ați surprins aceste crime odioase sau un grup de bărbați care se potrivesc descrierii, zăbovind prin preajmă".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.