Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din R.Moldova neagă reţinerea preşedintelui parlamentului din Transnistria

Poliţia de frontieră a Republicii Moldova a dezminţit informaţiile privitoare la reţinerea miercuri seara pe aeroportul din Chişinău a aşa-zisului preşedinte al parlamentului din Transnistria (Sovietul Suprem), Vadim Krasnoselski, care candidează la alegerile "prezidenţiale" din Transnistria, programate să aibă loc la 11 decembrie, după ce mai multe canale media de la Tiraspol au anunţat că acesta a fost reţinut la sosirea dintr-o vizită de la Moscova, relatează joi publicaţia Puterea.md.

Potrivit vameşilor moldoveni, în seara zilei de miercuri, în cadrul verificării pasagerilor zborului Moscova-Chişinău, un câine a semnalat posibila prezenţă a unor substanţe interzise în bagajul unui bărbat. Din aceste considerente, bărbatul respectiv a fost supus unui control amănunţit pentru a se stabili prezenţa sau absenţa unor eventuale substanţe interzise în interiorul bagajelor.

Citeşte şi: Doi militari americani au murit în Afganistan. Alţi doi sunt răniţi grav

Ca urmare a verificării, agenţii vamali nu au descoperit nimic suspect, iar persoana în cauză a fost lăsată să plece, a indicat Poliţia de frontieră moldoveană.

Postul de televiziune transnistrean TCB, controlat de la grupul de afaceri Sheriff, a relatat că persoana respectivă nu era altcineva decât "preşedintele" Sovietului Suprem de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

"Bărbatul cu reşedinţa în Transnistria nu a fost reţinut pe aeroportul din Chişinău, ci doar a fost supus unui control mai amănunţit", a explicat joi Dorina Cebotari, purtătoarea de cuvânt a poliţiei de frontieră moldovene, fără să precizeze identitatea acestuia, indică agenţia de presă TASS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.