Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia engleză a arestat încă zece persoane în legătură cu violenţele produse la stadionul Old Trafford, care au dus la amânarea meciului cu Liverpool

Daily Mail
manchester united fans

Poliţia engleză a anunţat că a arestat încă zece persoane în legătură cu violenţele produse la stadionul Old Trafford, care au dus la amânarea meciului de fotbal dintre echipele Manchester United şi FC Liverpool, din luna mai, informează Reuters, citat de agerpres.

Meciul de pe 2 mai a fost amânat după ce suporterii lui United, care protestau împotriva proprietarilor americani ai clubului, au aruncat cu petarde şi alte obiecte în afara stadionului şi a unui hotel din apropiere.

Potrivit unui comunicat al poliţiei din Manchester, dat publicităţii miercuri, agenţii "s-au deplasat la o serie de adrese, la primele ore ale dimineţii, şi au arestat zece bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, sub suspiciunea de tulburare a ordinii publicate şi efracţie". Toate persoanele reţinute vor rămâne în arest pentru audieri.

În total, 18 persoane au fost arestate până acum în legătură cu incidentele de la începutul lunii mai, iar poliţia a publicat imagini cu alţi 36 de bărbaţi pe care doreşte să-i chestioneze în cadrul anchetei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.