Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția este plină de corupți: Încă 6 agenți de la Rutieră au fost ARESTAȚI pentru luare de mită

catuse politie

Șase polițiști de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Maramureș sunt acuzați că au luat mită brazi de Crăciun, mâncare și băutură. Ei au fost arestați preventiv, joi, de Tribunalul Maramureș pentru de luare de mită, favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.

Magistrații Tribunalului Maramureș arată că în perioada octombrie - decembrie 2019 cei șase agenți de poliție de la Serviciul Rutier al IPJ au acceptat bani şi alte foloase necuvenite - brad de Crăciun, produse alimentare, băuturi alcoolice, oferite de diverşi șoferi opriţi în trafic pentru control, în schimbul neîndeplinirii îndatoririlor de serviciu, sau chiar au pretins aceste foloase necuvenite.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Acest virus SARS-CoV-2 nu are de gând să iasă prea curând din circulație. S-au dezvoltat multe mutații’

Cei șase polițiști au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş de arestare preventivă, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj, scrie mediafax.ro.

Judecătorii arată că în luna decembrie a anului 2019, cu prilejul întocmirii unor procese-verbale de sancţionare contravenţională, doi dintre polițiști au reţinut alte stări de fapt decât cele constatate, pentru a evita aplicarea anumitor sancţiuni.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare: ‘Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid’

De asemenea, tot în decembrie 2019, unul dintre agenți nu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.