Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia face noi precizări în cazul vedetei care s-a aruncat de la etaj la o percheziție antidrog

perchezitii mascati

Violoncelistul Adrian Naidin ar fi fost anunţat de către ofiţerii antidrog că este o acţiune a poliţiei înainte ca acesta să sară miercuri de la etajul unu al imobilului în care locuia, a precizat, vineri, unul dintre ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti în cadrul unei conferinţe de presă. Ofiţerul, a cărui identitate a fost protejată, a spus că, odată ajunşi la imobilul "unde locuia unul dintre capii reţelei de traficanţi de droguri", oamenii legii au somat în mod repetat înainte să forţeze cele două uşi de acces.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

În momentul pătrunderii, două persoane au încercat să se sustragă, una fiind suspectul principal, care a fost imobilizat în zona garajului. "O altă persoană necunoscută nouă până la acel moment a apărut la una dintre ferestrele de la etajul unu. Atunci a fost văzut de către un poliţist antidrog. I s-a spus că nu avem treabă cu dânsul şi să înceteze orice fel de activitate, iar el s-a dus pe altă parte a clădirii şi a sărit de la etaj provocându-şi multiple răni (...). În momentul în care a sărit de la etajul unu, niciun poliţist sau jandarm nu a accesat etajul unu al clădirii", a declarat ofiţerul BCCO, care spune că dialogul muzicianului cu poliţistul antidrog a fost "explicit" şi că toţi poliţiştii şi jandarmii erau îmbrăcaţi distinct.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

Uşa camerei în care locuia muzicianul a fost deschisă ulterior de către proprietarul imobilului. În spaţiul în care locuia Adrian Naidin nu au fost găsite, potrivit poliţiştilor, droguri sau alte substanţe suspecte. Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns miercuri la Spitalul Elias, după ce a căzut de la etajul I al vilei în care locuieşte, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de la BCCO Bucureşti ce îl viza pe proprietarul imobilului.

Citește și: Brad Pitt a dat de BELEA: RENUNȚĂ la tot

Într-o postare pe Facebook, muzicianul spune că a sărit pe geam crezând că au intrat "nişte bandiţi" peste el. "Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă de medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele", a scris artistul pe reţeaua de socializare, unde a anunţat şi anularea unui concert care urma să aibă loc în data de 10 octombrie. Incidentul a fost confirmat miercuri şi de Inspectoratul General al Poliţiei Române, care, într-o informare, a arătat că în timpul unei acţiuni a BCCO Bucureşti şi a procurorilor DIICOT, pe linia traficului de droguri de risc, "o persoană aflată într-o altă cameră de la etajul I al imobilului percheziţionat a sărit pe geam".

Citește și: VIDEO ȘOCANT S-a filmat în timp ce-i mânca placenta soției

În urma percheziţiilor, în locuinţa principalului suspect, proprietarul clădirii, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de canabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultura indoor de canabis. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, conform Agerpres.

Citește și: S-au născut tripleții pe care nimeni nu-i poate deosebi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.