Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Hong Kong va utiliza o tehnologie de 'urmărire a opiniilor' pentru a reduce 'dezinformarea' online

bangkokpost.com
dezinformarea

Poliția din Hong Kong va implementa tehnologii de ultimă generație pentru a ajuta la stoparea zvonurilor și a "dezinformărilor" despre forțele de ordine, în încercarea de a crea relații mai bune cu publicul, a declarat Joe Chan Tung, noul șef al departamentului de relații publice.

Comisarul adjunct al poliției, Joe Chan Tung a declarat că una dintre principalele priorități ale departamentului de relații publice este identificarea zvonurilor cât mai devreme posibil cu ajutorul unui sistem de urmărire a opiniei publice. Potrivit lui Chan, zvonurile și dezinformările despre poliție au deteriorat relațiile dintre public și poliție, informează scmp.com.

"Chiar și o singură știre falsă este prea mult", a declarat el, prin intermediul South China Morning Post. "Dacă nu o gestionăm în timp util, activ și serios, poate avea un impact serios asupra societății și a rezidenților."

"Voi conduce noul departament de relații publice pentru a impulsiona în mod activ strategiile noastre de relații publice și pentru a face față provocărilor aduse de progresele tehnologice și de schimbările din societate", a adăugat el.

Un alt rol al noului departament de relații publice va fi acela de a "spune povești pozitive" despre poliție și guvern. De asemenea, va încerca să insufle tinerilor valori și un sentiment de identitate națională prin desfășurarea mai multor activități în comunitate și prin utilizarea noilor tehnologii, precum realitatea virtuală și realitatea augmentată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.