Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română anunță recordul negativ: Ucrainean prins gonind cu peste 200 la oră pe A1

jurnalmm.ro
radar pistol

Un șofer ucrainean a fost surprins de aparatul radar circulând pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, în zona județului Alba, cu viteza de 203 kilometri pe oră, informează Poliția Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele radar în perioada weekendului a fost cea de 203 km/oră. Viteza a fost înregistrată sâmbătă, la orele prânzului, în cazul unei mașini conduse de un șofer în vârstă de 63 de ani. Acesta, cetățean ucrainean, conducea mașina pe autostrada A1, pe sensul Sibiu – Deva, în afara municipiului Sebeș, județul Alba, scrie Mediafax.

În aceeași perioadă a fost surprins circulând cu viteza de 198 km/oră un șofer în vârstă de 34 de ani, din județul Alba. Pe lângă sancțiunile contravenționale, a fost aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„Pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor continua acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.