Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română LOVEȘTE după ce s-a UMILIT singură în scandalul Duduienilor: elevi OLIMPICI, săltați cu duba de oamenii legii

politia nu treceti

Poliția Română reușește să se facă din nou de râs. În urmă cu câteva săptămâni, Poliția Română a asistat neputincioasă la priveghiul lui Emi Pian, unde sute de interlopi s-au înghesuit fără măști, asta în timp ce chiar șeful Poliției se întâlnrea în biserică cu membrii grupării infracționale pentru a-i ruga să facă înmormântarea mai repede. Însă, oamenii legii au simțit nevoia să se afirme acum,  la Constanța, unde au săltat mai mulți minori cu duba. Tinerii erau olimpici, însă oamenii legii i-au reținut pentru că au făcut gălăgie după ce au jucat baschet.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

Bogdan Albota, tatăl unui minor din Constanța, afirmă că fiul său a fost luat cu duba de Poliție din curtea unei școli, împreună cu mai mulți prieteni cu care jucase baschet și fotbal.

Tatăl afirmă că motivul invocat de Poliție esre acela că se aflau acolo fără să aibă dreptul. Albota prezintă drept dovadă procesul verbal prin care copilul său a fist amendat. Părintele spune că interdicția ca minorii să se joace în curtea școlii nu este afișată nicăieri.

Ce afirmă Bogdan Albota:

"Las aici o dovada a neputinței unor polițiști de a discerne o fapta săvârșită cu rea credință de o fapta nevinovata a unor copii.

Azi in jurul orei 20 câțiva copii de clasa a-9-a stăteau liniștiti de vorba in incinta școlii 29 fără a deranja pe nimeni. Pe timpul zilei au jucat baschet sau fotbal tot in curtea școlii 29. La ora 20 au sosit câțiva polițiști de la secția 2 care prinseseră toți infractorii din cartier și au ridicat cu mașinile de poliție cam 10 copii, ducându-i la secția 2. Mă sunat copilul ca e la poliție și nu știe de ce ca nu a făcut absolut nimic rău. Merg la poliție sa-l iau și acum începe partea interesantă. Mă legitimez cu ci meu și al copilului iar polițiștii nu se uita pe buletine. Întreb de ce au luat copilul din curtea școlii și l-au dus la secție. Un domn polițist pe nume Rutea îmi spune ca nu avea voie in curtea școlii conform legii 61. Adică dacă nu e elev in școala respectiva nu are voie sa se joace și nici sa stea in curtea școlii. Bun zic, dar de ce nu se pun panouri pe gardul școlii pt a avertiza copii ca nu au voie in curte sa se joace( răspuns pauza ca nu e competenta lui). Întreb de ce nu se încuie poarta școlii și nu exista paza care sa nu lase copii înăuntru dacă e așa grav sa te joci in curtea școlii . ( răspuns polițist: am amendat școala cu 5000 lei).

După ce am sta 1:30 prin curtea secției 2 poliție Constanta iese copilul cu un pv de 250 RON însoțit de domnul rutea mândru ca a rezolvat un caz greu.

Bă nene sunteți noaptea minții. Nu asigurați terenuri de joaca decente pentru copii, nu asigurați paza și închiderea terenurilor de joaca din incinta școlilor dacă chiar e problema așa mare ca se joaca niște copii.

Nu in ultimul rând toți copii luați cu duba sunt numai olimpici și învață la licee de renume începând cu : Ovidius, Traian, Eminescu, Calinescu. Nici un copil nu a avut vreodată probleme cu legea sau sa fi primit vreodată o amendă și toți provin din familii bune.

Felicitări domnule Rutea ai facut treaba buna. Dacă într-adevăr erai om de caracter cred ca era suficient sa dai un avertisment copiilor și sa le explici frumos ca nu au voie sa se joace in curtea școlii. Dar na excesul de zel a dominat.

Felicitări domnilor polițiști in uniformă care tineri fiind au empatizat cu copii cât iau ținut închiși in secție.

O sa contestam amenzile date la judecătorie și speram sa avem parte de un judecător rațional .

Asta e România tara in care ne împiedicam de probleme inventate și nu rezolvam adevăratele probleme.

O seara buna tuturor", scrie educație privată.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.