Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția SRL - Polițiștii din Teleorman, puși să își cumpere cătușe cu 50 de lei

huffingtonpost.co.za
catuse

Un poliţist din cadrul IPJ Teleorman este cercetat de superiori, după ce le-ar fi vândut colegilor cătușe, spunându-le că cele gratuite nu mai sunt pe stoc, notează observator.tv

Potrivit mdi.tv, plângerea a fost făcută pe pagina de Facebook a sindicatului poliţiştilor Diamantul, unde o persoană s-a plâns că la IPJ Teleorman cătușele au fost vândute, în loc să fie date gratuit.

Astfel, agentul ar fi achiziționat echipamentele de protecție de la o firmă specializată și, ulterior, şi-ar fi îndemnat colegii să le cumpere de la el, în schimbul sumei de 50 de lei.

"Se pare că IPJ Teleorman a ajuns SRL, au cătușe de vânzare. Primit in privat: Azi, noua promoție a fost chemată să primească materialele din dotare. Au primit pistol, au primit baston, au primit spray, iar când au ajuns la cătușe....nu aveau pe stoc, dar cine vrea, poate cumpăra cu 50 lei, de la ei, de la IPJ, că de vânzare aveau”, se arată în postarea de pe rețeaua de sociliazare.

Citește și: Ministrul de Interne aruncă în aer scena politică: oamenii politici care au picat pe STENOGRAMELE din Dosarul 10 august

După apariția informației în spațiul public, reprezentanții IPJ Teleorman au început verificările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de agent. În prezent, acesta este cercetat pentru a se constata în ce măsură acțiunea lui a fost o abatere disciplinară.

Potrivit IPJ Teleorman „mijloacele de protecție, armamentul, muniția, cătușele și spray-ul sunt distribuite gratuit de către inspectorat pentru desfășurarea activităților din teren.

"Agentul nostru avea în gestiune mijloace de protecție individuală. Nu a dat spre vânzare din cele care erau ale Inspectoratului, pe care le avea în gestiune.

El își procurase contra-cost de la o societate comercială, nu știm care, acum facem verificări, și le-a vândut colegilor care au venit din promoție. Acum verificăm dacă a avut cătușe în gestiune și nu le-a distribuit, pentru că el nu trebuia să desfășoare activități comerciale în cadrul Inspectoratului", arată reprezetanţii IPJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.