Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii au dat STARTUL urărilor: Ce mesaje au transmis femeilor, de 8 martie

Radio Iasi
8 martie

Politicienii au început ziua în forţă, cu mesaje şi urări pentru doamne şi domnişoare, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Printrei primii s-au numărat fostul preşedinte Traian Băsescu, fostul premier, Victor Ponta , fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, dar şi liberala Raluca Turcan sau ministrul Ana Birchall.

Citeşte şi: S-a aflat! Ce pensie URIAŞĂ încasează Tudorel Toader şi ce AVERE are ministrul Justiţiei

"Doamnelor și domnișoarelor, 8 Martie să vă dăruiască soare în viață și zâmbete pe chip. La mulți ani!", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a mers şi mai departe şi, pe lângă urări, a postat şi o fotografie emoţionantă, în care apare alături de mama lui, de soţie şi de fiică.

"La multi ani si tot binele din lume pentru toate doamnele, domnisoarele - fiicele, sotiile, surorile si , mai ales, pentru mamele noastre.

Ps - revazand aceasta fotografie am un gand special pentru toate doamnele care atunci au fost alaturi de mine si familia mea la Sala Palatului - a fost cel mai emotionant moment din viata mea politica.", a scris Ponta.

Fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog a preferat un mesaj simplu şi scurt: "La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!"

Liberala Raluca Turcan a avut însă un mesaj mult mai amplu, însoţit de o fotografie sugestivă.

"Astăzi vă propun să ne gândim și la femeile extraordinare care acum mai bine de 100 de ani aveau curajul să se ridice împotriva sistemului și a prejudecăților, să ceara drepturi echivalente cu cele ale bărbaților pentru a trăi într-o lume a egalității de șanse.
Lupta lor trebuie prețuită și continuată.
Tema ONU sub care stă anul acesta Ziua Internațională a Femeii este: „Acum e momentul: activiștii urbani și rurali transformă viața femeilor”. Avem așadar, datoria să ne gândim la toate femeile, sa căutam soluții pentru a le îmbunătăți viața, pentru a le ajuta.
Dragele mele, vă doresc să fiți mai bune, mai solidare, mai puternice și să nu vă lăsați date la o parte!
La mulți ani, dragele mele doamne!", a scris Turcan pe Facebook.

Nici reprezentanţii Guvernului nu au făcut rabat de la urări. Printre primii s-a numărat ministrul Ana Birchall.

" Cu ocazia zilei de #8martie, le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, iar grația acestei minunate zile să vă însoțească pe tot parcursul anului! Vă doresc ca optimismul, sensibilitatea și căldură sufletească să vă călăuzească, să fiți iubite de cei dragi și să aveți o primăvară sub semnul succesului. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!", a scris Ana Birchall pe Facebook.

 

"Astăzi și în fiecare zi, să fiți iubite, apreciate și, mai ales, s-aveți motive de zâmbete prețioase.", a scris şi preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Şi deputatul liberal Ionuţ Stroe a aşternut pe Facebook câteva cuvinte.

"8 Martie este la nivel mondial o zi cu multe semnificații. În țările cu o democrație consolidată se sărbătoreşte ziua de luptă pentru drepturile femeilor. În alte țări se sărbătoreşte femeia simbol: mamă, soră, fiică, soție, prietenă, colegă, iubită.
Îmi doresc pentru doamnele din viața noastră să sărbătorească azi ceea ce îşi doreşte fiecare, iar toți ceilalți să le respecte şi să le iubească pentru asta.
La mulți ani! O primăvară așa cum v-o doriți!", a scris şi Ionuţ Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.