Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii, puși la zid de 1 Decembrie: 'Nenorociții ăștia au confiscat Ziua Națională'

1 decembrie steag zi nationala

Politicienii cu probleme penale nu au fost invitați de Președinție la parada organizată la Arcul de Triumf de 1 Decembrie. Subiectul a fost dezbătut în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de către Radu Banciu, care a avut atitudine acidă la adresa politicienilor români.

”Nu ne-am gândit până acum câteva zile că avem campanie electorală de 1 Decembrie și, bineînțeles, nenorociții ăștia de politicieni au confiscat Ziua Națională.  Ziua Națională a ajuns, iată, ca în nuvelele lui Caragiale, să fie o răfuială, o dispută între clanuri, care poate să tragă mai mult profit”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

Rusia intră în horă: Decizia CRUCIALĂ luată la Moscova și care vizează omenirea

”Eu aș spune că șeful statului a comis o eroare aici, izolându-se oarecum. (...) Ideea asta de a-i separa pe oameni de Ziua Națională, indiferent cine sunt acești oameni, e clar că nu dă bine.

Măcar aici ar fi putut să coaguleze, să se prefacă și el că încearcă să îi adune pe toți românii de Ziua Națională, el care nu a venit niciodată când era primar la Sibiu. Pe Klaus Iohannis nu l-au interesat niciodată astfel de comemorări. La el lipsa de pasiune este evidentă și asta l-a dat de gol și aici. Gestiunea evenimentului este foarte prost transmisă”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.