Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţist agresat şi dezarmat, după ce a descoperit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal

renasterea.ro
politisti

Un poliţist din localitatea Slimnic, judeţul Sibiu, a fost agresat şi dezarmat de un pădurar şi încă un bărbat, după ce a descoperit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal. Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesară intervenţia lucrătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS).

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că un agent de poliţie din Slimic a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal şi a constatat că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică expirată.

Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a refuzat să prezinte actele şi a plecat, intrând pe o stradă lăturalnică din localitate, unde s-a oprit în faţa casei pădurarului.

Poliţistul l-a urmărit, iar bărbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea fără muniţie, şi i-a rupt uniforma.

Ulterior, cei doi bărbaţi s-au refugiat în locuinţa pădurarului şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor SIAS pentru imobilizarea lor.

Agresorii au fost conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj.

Citeşte şi: Şase falşi inspectori de la protecţia consumatorului, reţinuţi pentru înşelăciune .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.