Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţist din Caraș-Severin acuzat de lovirea unei minore

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un poliţist din Oţelu Roşu a fost acuzat, pe o reţea de socializare, de faptul că ar fi lovit o minoră, ceea ce a dus la cercetarea situaţiei în vederea luării măsurilor care se impun, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a apariţiei în mediul online a unei postări în care un poliţist de la Poliţia Oraşului Oţelu Roşu este acuzat că ar fi lovit o minoră, facem următoarele precizări: în urma vizualizării acestei postări, la nivelul poliţiei au fost dispuse verificări, din care a rezultat că aspectele prezentate în respectiva postare pe site-ul de socializare nu se confirmă. A fost identificată minora care apare în imaginile video şi audiată în prezenţa părinţilor şi a unui asistent social. În urma verificărilor, a rezultat că aceasta nu a fost agresată de niciun poliţist, iar în cursul zilei de miercuri s-a întâlnit, pe scara unui bloc, cu trei bărbaţi din Oţelu Roşu, care, profitând de starea acesteia, i-au propus să o filmeze în timp ce îl acuza pe poliţist că ar fi lovit-o, aceasta acceptând, neînţelegând despre ce este vorba", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

Ulterior, filmarea a fost încărcată pe contul de socializare al unuia dintre bărbaţi, atrăgând comentarii negative şi ameninţări la adresa poliţistului.

În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar poliţiştii, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale, în consecinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.