Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiști supărați că s-a modificat procedura cercetării disciplinare: 'Nu suntem sclavii nimănui. Umbrele metehnelor comuniste se disting la fel de clar'

Inquam Photos / Octav Ganea
controale politie armata

Sindicatul Europol reclamă, duminică, modificarea procedurii cercetării disciplinare, în plină pandemie, în loc să se ia măsuri de protejare a poliţiştilor. Sindicaliştii afirmă că ”trebuie distruşi poliţiştii vocali care spun lumii despre mizeria din sistemul ăsta mafiot, pe alocuri, numit MInisterul Afacerilor Interne”.

Sindicatul Europol are, duminică, o postare pe Facebook, intitulată ”Ministerul, pandemia, libertatea de exprimare”.

Citește și: Comentariu de Valeriu Șuhan: Spartacus și „banii țiganilor“

”E clar ca lumina zilei că virusul asta ordinar, perfidy, dar sensibil la săpun, a pus pe jar o lume întreagă. În întunericul nopţii din minţile unor personaje din MAI, umbrele metehnelor comuniste se disting la fel de clar, ba uneori pulsează o lumina fosforescentă, că meduzele alea flescaite, fără creier. De luptat cu virusul trebuie să luptăm toţi, împreună, personal medical, pompieri, jandarmi, cetăţeni, jandarmi, poliţişti, etc. Pe poliţişti, ministerul îi vrea muţi (morţi) şi în stare de urgenţă. Uşor de sacrificat. Principala preocupare a băloşilor (meduza-i băloasă, precum ştiţi) din MAI, în ceea ce-i priveşte pe poliţişti, a fost modificarea procedurii cercetării disciplinare, nu vreo acţiune de protejare a acestora, Doamne fereşte”, au scris sindicaliştii.

Potrivit acestora, pe timpul stării de urgenţă, pe lângă virus, ”trebuie distruşi şi poliţiştii vocali, cei care spun lumii, deschis, despre mizeria din sistemul asta mafiot, pe alocuri, numit Ministerul Afacerilor Interne”.

Citește și: Nelu Tătaru: ‘Nu recomand relaxare deocamdată. Avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă’

”Pentru băloşi, noi suntem doar cifre în statistici. Ei pentru noi sunt nişte criminali, din vina lor mor poliţişti. Nu ne puteţi opri să gândim şi să vorbim liber! Nu suntem sclavii nimănui, dăm socoteală doar în faţa poporului pe care am jurat să-l apărăm de hoţi, criminali, violatori, politicieni corupţi! Pe lângă ţelurile noastre, ale voastre sunt mici, la fel ca praful ce se va depune pe fila voastră de istorie. Românii vor poliţişti puternici, dotaţi cu tot ce-i poate apara inclusiv de voi, politicieni cu meduze-n cap. Scăpăm noi de pandemie,n-om muri toţi. Ne luăm Poliţia înapoi, o să vedeţi”, au mai scris sindicaliştii.

Citește și: Tânărul bătut de șeful Poliției Bolintin Vale rupe tăcerea: ‘M-au omorât, cu bâte, cu pulane. M-a leșinat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.