Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au aplicat amenzi de peste 21.300 de lei pentru nereguli la diverse lucrări de reabilitare a drumurilor

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 21.300 de lei pentru nereguli la diverse lucrări de reabilitare a părţii carosabile şi domeniului public, potrivit Agerpres.

Au fost verificate 13 lucrări care implicau restricţii în partea carosabilă sau trotuar şi au fost date şase amenzi societăţilor de construcţii pentru crearea de restricţii în zona drumului public fără a avea avizul Poliţiei Rutiere, cât şi pentru lipsa semnalizării rutiere temporare. 

O sancţiune a primit şi administratorul drumului public pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile, precizează sursa citată.

Citește și: O tânără este în stare gravă, după ce a sărit dintr-un tren în mişcare

Potrivit Brigăzii Rutiere, ca urmare a executării unei lucrări de reabilitare a părţii carosabile şi de înlocuire a bordurilor fără a avea o semnalizare rutieră temporară corespunzătoare o societate comercială a primit o amendă în valoare de 4.350 de lei, iar pentru neasigurarea stării de viabilitate a drumului public (groapă în carosabil) administratorul drumului a luat o amendă de 4.350 de lei. 

De la începutul anului şi până în prezent au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 190.000 de lei, atât administratorului drumului public, cât şi societăţilor care execută lucrări în partea carosabilă, majoritatea dintre acestea fiind aplicate pentru semnalizare rutieră temporară necorespunzătoare, cât şi pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.