Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au deschis dosar penal după decesul bărbatului la o staţie de sortare balast

dosare
În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al staţiei de sortare a agregatelor de balastieră.

Bărbatul a fost scos de pompieri de sub nisip, inconştient, iar echipajele medicale prezente la intervenţie i-au aplicat manevre de resuscitate, însă fără rezultat favorabil.

Pentru scoaterea victimei de sub nisipul prăbuşit, pompierii au intervenit circa 30 de minute, acţiunile lor fiind îngreunate de continua surpare a nisipului.

"Angajaţii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi (...), în localitatea Budeşti, sat Budeşti, pentru salvarea unei persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de nisip, în incinta unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare şi desfacere a agregatelor de balastieră. Acesta ar fi fost surprins de desprinderea unei falii dintr-un depozit de nisip, care din cauza temperaturilor scăzute a îngheţat. În urma dezgheţului, aceasta s-a prăbuşit peste persoana în cauză, acoperindu-l în totalitate (...) S-au executat operaţiuni de eliberare a victimei, aceasta fiind localizată în partea inferioară a unui buncăr încărcat cu nisip. Operaţiunile au fost îngreunate de prăbuşirea continuă a nisipului", a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.