Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii AU DESCINS într-un club cu 170 de petrecăreți: Amenzi de zeci de mii de lei FOTO/VIDEO

politisti verificari club

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliției de Frontieră, Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu suportul Direcției de Sănătate Publică și al Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt au efectuat, sâmbătă noaptea, verificări într-un club din orașul Corabia.

In momentul verificărilor, în interiorul clubului respectiv se aflau aproximativ 170 de persoane, fiind încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au sancționat contravențional administratorul clubului pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 , cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât nu au fost respectate măsurile referitoare la suspendarea activității.

Olguța Vasilescu, replică pentru Violeta Alexandru: 'Lasă lecțiile și discursul politic de campanie că noi am fost răi și tu ești Zâna Bună a pensionarilor'

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au aplicate 6 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 349/2002 , în valoare de 3.000 lei  și o sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 2.500 de lei.

Totodată,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au sancționat contravențional cu amendă în valoarea de 10.000 de lei , pentru încălcarea prevederilor o sancțiune conform OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale , iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei nerespectarea măsurilor în situații epidemiologice deosebite.

Alte 5 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice și a celei privind ordinea și linistea publică.

Administratorului clubului i s-a pus în vedere să suspende activivitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.