Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au destructurat un grup specializat în acte de proxenetism

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Poliţişti de la DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare miercuri două mandate de percheziţie şi şase mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, din datele şi probele administrate în cauză, în perioada decembrie 2016 - iunie 2017, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii - doi bărbaţi şi o femeie -, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, au înlesnit practicarea prostituţiei mai multor femei în scopul obţinerii de foloase materiale, constând în diferite sume de bani. În urma investigaţiilor desfăşurate a rezultat faptul că bănuiţii au determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere, printre care şi o minoră, la diferite adrese din sectoarele 3 şi 5, obţinând astfel foloase patrimoniale.

Miercuri au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi şase mandate de aducere, persoanele implicate fiind conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 5, precizează sursa citată. Totodată, s-a reţinut în sarcina unei femei, în vârstă de 19 ani, comiterea unei infracţiuni de mărturie mincinoasă, constând într-o declaraţie vădit nesinceră în cadrul căreia a făcut afirmaţii mincinoase cu privire la împrejurările şi modul concret în care se desfăşura activitatea de proxenetism şi prostituţie, conform Agerpres.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi mărturie mincinoasă, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.