Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au găsit acasă la un bărbat artificii cât să arunce în aer un bloc întreg

politie bun

Poliţiştii clujeni au descoperit, cu ocazia a două percheziţii, 202 articole pirotehnice în locuinţa unui bărbat de 49 de ani din Turda.

"La data de 17 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Cluj au desfăşurat două percheziţii în municipiul Turda, la locuinţa unui bărbat de 49 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni la regimul materiilor explozive. În cadrul percheziţiilor desfăşurate au fost identificate şi ridicate pentru continuarea cercetărilor un număr de 202 bucăţi de articole pirotehnice, deţinute fără drept", se arată într-un comunicat transmis duminică de IPJ Cluj, informează Agerpres. 

Potrivit sursei citate, documentarea activităţii infracţionale a fost demarată la data de 14 decembrie, cu ocazia unor acţiuni de verificare desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Cluj pe linia desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice, conform prevederilor legale.

"Astfel, la acea dată, în baza activităţilor informativ-operative, aceştia au depistat în parcarea unei societăţi comerciale din municipiul Turda un bărbat, de 33 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoriile P1 şi F2. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării greutatea de aproximativ 26 kg materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 2.750 de lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni de articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, republicată", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.