Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au început o anchetă pe numele unui bărbat care a fost observat cu două arme în mână pe o stradă din Ploiești

Un bărbat de 62 de ani care a fost observat, vineri dimineaţă, pe o stradă din Ploieşti având asupra sa două arme este cercetat de poliţişti, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova.

Conform sursei citate, în jurul orei 5,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe Strada Gheorghe Lazăr, a observat o persoană care avea asupra sa două arme.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au identificat persoana în cauză, un bărbat de 62 de ani din Ploieşti, care a fost condus la o unitate de Poliţie pentru audieri.

În urma percheziţiei asupra autoturismului personal au fost identificate şi ridicate două pistoale şi o puşcă, toate de tip Air Soft.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând a se dispune măsuri legale în consecinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.