Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au întocmit o listă de recomandări pentru părinții ai căror copii merg la colindat

facebook.com
politia

Polițiștii au întocmit o listă de recomandări pentru părinții ai căror copii merg la colindat, oamenii legii spunând că este bine să fie cunoscut foarte bine traseul pe care cei mici îl vor parcurge în seara ajunului Crăciunului, scrie Mediafax.

Într-un comunicat de presă al Poliției Române se menționează că părinții trebuie să comunice cu cei mici, ca să înțeleagă pericolul din zone necunoscute, în care s-ar putea rătăci (păduri, desișuri, margini de localități).

„E bine să cunoașteți exact traseele de colindat, pe care copiii urmează să le parcurgă în aceste zile și să le explicați să aibă grijă să nu ajungă, din întâmplare, în zone periculoase, unde s-ar putea accidenta sau lovi (din cauza întunericului, zăpezii, gheții sau altor factori climatici ori de altă natură)”, atenționează sursa citată.

Citește și: Serviciile publice ale MAI vor fi deschise pentru cetăţeni pe timpul sărbătorilor de iarnă

Totodată, este bine ca cei mici să meargă la colindat în grupuri, motiv pentru care părinții trebuie să știe cu cine vor pleca copiii care doresc să păstreze această tradiție.

„Dacă pleacă la colindat pe timp de seară, însoţiţi-i! Amintiţi-le să nu accepte niciodată vreo invitaţie de la necunoscuţi, într-un local, la o petrecere sau la o plimbare cu maşina”, adaugă sursa menționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.