Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au spart o petrecere de botez: au amendat și părinții, dar și participanții

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au întrerupt, sâmbătă seara, un botez care se desfăşura la o locuinţă de pe raza localităţii şi au aplicat 17 amenzi persoanelor care au luat parte la eveniment.

"În ziua de 8 mai, în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfăşurare la o locuinţă de pe raza localităţii Călineşti. (...) Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, totodată fiind aplicate alte 17 sancţiuni contravenţionale, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Argeș, informează Agerpres. 

Tot sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un alt botez se afla în desfăşurare la o locuinţă de pe raza localităţii Mălureni.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

"Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul petrecerii şi alte 15 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", arată sursa citată.

Peste 3.000 de persoane au fost verificate de poliţiştii argeşeni, în cadrul activităţilor curente din acest weekend.

"În ultimele două zile, poliţiştii argeşeni au organizat şi desfăşurat 58 de acţiuni punctuale (din care 52 de acţiuni independente ale poliţiştilor, 4 acţiuni cu lucrători IJJ Argeş şi 2 acţiuni cu reprezentanţi ai altor instituţii), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele şi mijloacele de transport în comun", precizează IPJ Argeş.

În cadrul activităţilor, au fost verificate 3.143 de persoane, precum şi 273 de mijloace de transport persoane, respectiv 291 de societăţi comerciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.